Ooit hoorde ik de uitspraak 'kennis geeft je geen macht, als je het niet deelt'.

Dat is dan ook de reden waarom ik een sociale leeromgeving heb gemaakt waar iedereen die ge├»nteresseerd is in projectmanagement terecht kan. Of je nu startende projectmanager bent of je bent gevraagd om aan een project deel te nemen. In deze sociale leeromgeving vind je alles over projectmanagement. De leeromgeving is opgezet als een campus. Je kunt dus jezelf aanmelden voor een specifieke leerlijn. Daarnaast vraag ik iedere projectmanager om zich zelf ook aan te melden. Je kunt dan optreden als een soort leermeester die nieuw talent begeleid om een goede projectmanager te worden. Je kunt hier ook casussen met elkaar bespreken. Ook kun je mij rechtstreeks op gezette tijden in een chat benaderen. 

De leerlijnen zijn gerelateerd aan het zakboek geslaagd projectmanagement die een basis geeft voor het kunnen slagen van de IMPA D toets bij CITO.

Interesse gewekt? Vraag dan je gratis login aan door op de computer te klikken en een mail te sturen naar Bert Annink. Ik doe dit op deze manier om spam, ghostaccounts en hacken op de portal zoveel mogelijk te voorkomen. 

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik op de computer om via mail je gegevens te sturen